English Português Svenska

Dance and Drums

Dance and Drums – En ljudlig flock av dans och trummor som rör sig genom landskapet.

En utomhusföreställning som med afro-brasilianska rytmer och nutida dans rullar runt i landskapet, sätter ljud på det och tar med publiken på en gungande utflykt i naturen. I Dance and Drums består ensemblen av Paula de Hollanda med dansarna Matilda Lidberg, Johanna Ehn och Robby Rocha samt slagverksgruppen Kiriaka.

Kulturföreningen KIRIAKA bildades 2001 i ekobyn Kampetorp i norra Bohuslän. Med tiden har KIRIAKA blivit en etablerad slagverksorkester i Göteborg. Kiriaka har på sina turnéer spelat med gnawa-marockaner, balkanbrass-romer, bahia-timbaleiros, sambarock-fransöser, alla gatumusikanter de hittat och alla andra med. KIRIAKA spelar alltid och överallt.


Besök mig på Facebook och Vimeo
Kalendarie