English Português Svenska

Sambashow

En glittrande sambashow med svängiga rytmer och glädjesprudlande dans! Vi erbjuder dans på professionell nivå till medryckande musik och med färgsprakande karnevalskostymer från Brasilien. En sambashow som passar utmärkt till företagsevenemang, privatfester, klubbar och festivaler.

Showens format anpassas till kundens önskemål, från korta överraskningsinslag på festen till helaftonsarrangemang med ett tiotal dansare och levande musik. Föreställningarna kan också kombineras med en danslektion där deltagarna själva får prova på att dansa samba.

Vi samarbetar ofta med andra professionella dans- och slagverksgrupper som Brasilidade Mendes och Samba Cansada och kan genom vårt samarbete med Mestre Tubarão och Capoeira Volta ao Mundo även erbjuda capoeira-uppvisning som en del i showen.

Samba Show from Paula de Hollanda on Vimeo.


Besök mig på Facebook och Vimeo
Kalendarie