English Português Svenska

Berörande Berättelser

Paula de Hollanda skapar tillsammans med musiker Carolina Falkholt en extra dimension till platsen. En ny historia läggs till rummets genom mötet mellan plats, kropp, objekt, rörelse, stillhet och ljud.

Paula och Carolina utgår från mytologin för att berätta en historia. På samma sätt som objekt och berättelser på ett museum är en kommentar till vilka vi är och varifrån vi kommer berättar myterna och arketyperna i mytologin något om oss som lever nu. Föreställningen Berörande Berättelser har tagits fram specifikt för att spelas på museum och konsthallar. Föreställningen är ca 10 minuter lång och framförs av en dansare och en musiker.

Föreställningsinfo:
Idé och koreografi:
Paula de Hollanda
Dans: Paula de Hollanda
Musik: Carolina Falkholt
Foto: Victoria Fu

Producerad med stöd av:
Västra Götalandsregionen, Danscentrum Väst, Dansbyrån

Videoklipp från www.kulturguiden.tv


Besök mig på Facebook och Vimeo
Kalendarie